M Line®

M Line®

Zoals we al eerder aangaven op onze site, heeft Aquafit Waterbedden duidelijk gekozen voor merken welke voldoen aan de eigenschappen die elk goed slaapsysteem in huis moet hebben namelijk: vorming en steun. Dit geldt dus ook voor M Line® matrassen. Er zijn tegenwoordig enorm veel aanbieders van visco-elastisch schuim en van bedbodems. M Line® heeft zich gespecialiseerd in matrassen die een zeer hoog slaapcomfort bieden en van hoogwaardige kwaliteiten zijn. M Line® heeft ervoor gezorgd dat dit geweldige slaapsysteem voor iedereen betaalbaar is door met beduidend lagere verkoopprijzen te komen dan die van aanbieders van vergelijkbare producten. U krijgt dus een zeer hoge kwaliteit voor een veel lagere prijs.

Aanbevolen: M Line producten worden aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten.

Beste uit de test!

Op 5 september 2011 heeft de Consumentenbond de uitslag bekend gemaakt van de Matrassen Test 2011.
In deze test zijn matrassen getest van M Line en andere gerenomeerde merken. Het Slow Motion VI matras van M Line is door de Consumentenbond ‘als beste getest’!
Op het gebied van drukverlaging komt M Line voortreffelijk uit de bus. Dit zorgt voor een optimaal comfort en een goede doorbloeding van het lichaam.

Ook op het gebied van ondersteuning, bij zowel de zij-als rugligging, zet het M Line matras een uitstekende score neer.
Dat de ventilatie van het SlowMotion VI matras erg goed is blijkt uit de scores op het gebied van vochttransport.

20_plp_adviescb_matrassen_traagschuimmatrassenv1-_t3

Matrassen

Matras Slow Motion VI

26 cm hoog matras met een toplaag van 8cm duurzaam visco elastisch M Line schuim. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones. De lichaamscontouren worden hierdoor nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. De kern en de matrastijk zijn volledig anti-bacterieel.

Matras Slow Motion V

images

26 cm hoog matras met een toplaag van 8cm duurzaam visco elastisch M Line schuim. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van het lichaam, terwijl de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones extra ondersteuning bieden.

Matras Slow Motion IV

stacks_image_440

22 cm hoog matras met een extra duurzame toplaag visco elastisch M Line materiaal. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen.Zo zijn de gepatenteerde schikdempers afgestemd op de 7 comfortzones. Uw lichaamscontouren woreen nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. De tijk en de matras zijn volledig anti-bacterieel.

Matras Slow Motion III

22 cm hoog matras. De duurzame toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van uw lichaam, terwijl de 5 comfortzones extra ondersteuning bieden. De tijk en de matras zijn volledig anti-bacterieel.

Bedbodem

De Multi Motion I bedbodem blikt uit door goede ventilatie, uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en een grote verscheidenheid aan leverbare opties en accessoires. De Multi Motion I bedbodem is leverbaar als standalone bedbodem en als inzet bedbodem. Deze kan in elk ledikant worden geplaatst.

m_line_bodem_elektrisch

Boxspring

De M Line box I heeft een moderne uitstraling en hoogwaardige functionele eigenschappen die garant staan voor vele jaren comfortabele nachtrust. De nieuwe M Line Box I combineert ergonomisch design met een veelvoud aan opties, accessoires en stofkleuren om uw boxspring geheel naar uw eigen wens samen te stellen.

imagesCAKLAHFX