Route

Route

Ga naar uw Slaapkamerspeciaalzaak.

AquaFit Slaapcomfort
Montageweg 11d
3433 NT Nieuwegein

Komend vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch of Gorinchem:

Snelweg A27. Afslag 28 (Nieuwegein). Bovenaan de afslag komt u op een rotonde. U neemt de tweede afslag richting Nieuwegein. Deze weg volgen, u gaat over het Amsterdam-Rijnkanaal en langs de sluizen van Vreeswijk. Aan de linkerkant ziet u dan al onze winkel. Onderaan bij de verkeerslichten gaat u linksaf (Nijverheidsweg) en de 1e weg direct links. Dit is de Montageweg en na 200 meter treft u aan de linkerkant Aquafit Slaapcomfort. (achter ATR fietsen)

Komend vanuit de richting Den Haag (A12)

Snelweg A2. Afslag 10 (Nieuwegein zuid). Onderaan de afrit gaat u linksaf, de Zandveldseweg op. Bij het 5e verkeerslicht gaat u rechtsaf de Graaf Florisweg op (richting Fokkesteeg). Deze weg volgt u tot aan het kruispunt met de Volkswagen garage op de hoek. Hier gaat u rechtsaf de Nijverheidsweg op en de 1e weg direct links. Dit is de Montageweg en na 200 meter treft u aan de linkerkant Aquafit Slaapcomfort. (achter ATR fietsen)

Komend vanuit de richting Zeist/Utrecht:

Snelweg A27. Afslag 28 (Nieuwegein). Bovenaan de afslag komt u op een rotonde. U neemt de eerste afslag richting Nieuwegein. Deze weg volgen, u gaat over het Amsterdam-Rijnkanaal en langs de sluizen van Vreeswijk. Aan de linkerkant ziet u dan al onze winkel. Onderaan bij de stoplichten gaat u linksaf (Nijverheidsweg) op en direct de 1e weg links. Dit is de Montageweg en na 200 meter treft u aan de linkerkant Aquafit Slaapcomfort. (achter ATR fietsen)

foto-aquafit-bewerkt_t3