Waterbedden

Nu het waterbed steeds meer ingeburgerd raakt als een gezond en comfortabel slaapsysteem vindt men “waterslapers” in alle lagen van de bevolking. Jong en oud, topsporters en levensgenieters: iedereen heeft intussen de weg naar het waterbed gevonden. Bij velen gaven één of twee van de specifieke voordelen van een waterbed de doorslag, anderen kozen voor dit slaapsysteem omdat ze het leerden kennen via vrienden of kennissen.

Zowel de mensen die gezond willen blijven als zij die bepaalde kwalen willen verlichten kiezen voor een waterbed om hun leven aangenamer te maken. Een goede nachtrust is immers een voorwaarde om ook overdag topfit te zijn.
Een waterbed heeft namelijk een matras dat zich volkomen aanpast aan uw persoonlijk slaapgedrag. Het watermatras voegt zich immers naar uw slaaphouding in plaats van andersom zoals bij veel conventionele matrassen.

Tevens is er bewezen dat: wanneer u op water slaapt, u met minder uren slaap uitgeruster wakker wordt !  En wie wil dat nu niet, anno 2017?
De temperatuur van het water is tot op één tiende graad in te stellen, waardoor uw waterbed in de zomer altijd heerlijk koel aanvoelt en in de winter juist behaaglijk warm is.

Wij bieden u een keuze uit de volgende merken:

5_5_t2