Waterbedden

Wanneer wordt slapen een droom..?

Ontspannen op water…….  een droom?  Nee, dit is realiteit als u gaat slapen op water. Een waterbed is het meest comfortabele en geavanceerde slaapsysteem dat er bestaat. Wie zich overgeeft aan de verleiding zal merken dat er geen betere manier is om de nacht door te brengen op een waterbed. De droom begint al als u zich uitstrekt op het perfect vormende matras en voelt hoe uw lichaam bijna onmerkbaar ondersteund wordt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mensen die eenmaal op een goed waterbed geslapen hebben…. nooit meer een ander type slaapsysteem willen.

Nu het waterbed steeds meer ingeburgerd raakt als een gezond en comfortabel slaapsysteem vindt men “waterslapers” in alle lagen van de bevolking. Jong en oud, topsporters en levensgenieters: iedereen heeft intussen de weg naar het waterbed gevonden. Bij velen gaven één of twee van de specifieke voordelen van een waterbed de doorslag, anderen kozen voor dit slaapsysteem omdat ze het leerden kennen via vrienden of kennissen.

Zowel de mensen die gezond willen blijven als zij die bepaalde kwalen willen verlichten kiezen voor een waterbed om hun leven aangenamer te maken. Een goede nachtrust is immers een voorwaarde om ook overdag topfit te zijn.
Een waterbed heeft namelijk een matras dat zich volkomen aanpast aan uw persoonlijk slaapgedrag. Het watermatras voegt zich immers naar uw slaaphouding in plaats van andersom zoals bij veel conventionele matrassen.

Tevens is er bewezen dat: wanneer u op water slaapt, u met minder uren slaap uitgeruster wakker wordt !  En wie wil dat nu niet, anno 2018 ?
De temperatuur van het water is tot op één tiende graad in te stellen, waardoor uw waterbed in de zomer altijd heerlijk koel aanvoelt en in de winter juist behaaglijk warm is. De stress glijdt va u af en uw hele lichaam geeft zich over aan een lange heilzame nachtrust.

Wij bieden u een keuze uit de volgende merken:

5_5_t2