Kussens

Kussens

Hoofdkussens

Een kussen wordt vaak qua functionaliteit onderschat. De functie van een kussen is de ruimte op te vullen tussen het matras en het hoofd. Wij bieden een ruim assortiment in hoofdkussens, zodat het mogelijk is de juiste keuze te maken, passend bij u en uw slaapsysteem.

Waterbed kussen

Allegro kussen  – Het Talalay latex gezondheidshoofdkussen’. Het Allegro kussen is de juiste keuze als het gaat om een vormvast orthopedisch hoofdkussen. Doordat het kussen een hoog/laag welving heeft, is het zeer geschikt voor een lang en intensief gebruik. Het geeft een maximale ondersteuning van de rug, nekwervels en schouders, ongeacht de slaaphouding. Het uniek veerkrachtig blijvend Talalay, in combinatie met de open pincore luchtkanalen en de open celstructuur, zorgen voor een prima ademend en vochtregulerend hoofdkussen. Talalay latex is antibacterieel en biedt huismijt en schimmels geen kans. Zelfs na jarenlang intensief gebruik behoudt dit kussen zijn originele vorm, met behoud van hoogte en gewenste hardheid. Aan het kussen zijn twee verschillende neksteunhoogtes aangebracht. De leverbare uitvoering zijn 9/11 cm of 11/13 cm. Hierdoor voorziet het kussen in de verschillende slaapbehoeften van mensen. De dieptemaat van het kussen is 40 cm en hierdoor ideaal, omdat de bedlengte als het ware wordt vergroot.

De samenstelling van de luxe dubbeldoekstijk bestaat uit 40% Viscose, 30% Polyesther en 30% Polysther Filling. Aan de tijk is een Coolplus® high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het kussen droog en comfortabel aan. De kussenhoes is wasbaar op 60°C.

 

               allegro2

Latex kussen

Sonate latex hoofdkussen- Deze biedt een natuurlijke elasticiteit. Door de veerkracht wordt een aangenaam en geborgen gevoel gecreëerd en een soepele ondersteuning gegeven.. Het hoofdkussen is in een standaard vorm uitgevoerd, zodat het kussen aan alle kanten te gebruiken is. Het Sonate hoofdkussen is vervaardigd van 50% natuur latex.  De dieptemaat van het kussen is 40cm en hierdoor ideaal, omdat de bedlengte als het ware wordt vergroot.

Leverbaar in Soft en Medium en 12 en 14 cm dik.

Aan de dubbeldoekstijk is een Coolplus® high-tech vezel toegevoegd. Deze werd speciaal ontwikkeld en begeleidt optimaal het lichaamsvocht. Hierdoor is het verdampingsproces zeer hoog en voelt het hoofdkussen droog en comfortabel aan. De kussenhoes is afritsbaar en wasbaar op 60°C.

sonate     sonate-2

Boxkussens

Boxkussens zijn speciaal ontwikkeld om effectievere ondersteuning van het hoofd te bieden.
Eigenschappen:

  • De juiste ondersteuning bij rug- en zijslapen
  • Voorkomt nek- en hoofdpijnklachten
  • Schouderholte wordt goed opgevuld
  • Anatomisch correcte ligging
  • Afmeting ca. 50 x 60 x 8 cm (passend in een normale sloop)