Ecolife – Swedish made beds

Ecolife is een klein Zweeds familiebedrijf. De boxsprings worden handgemaakt in de plaats Valskog. Het bijzondere aan deze Zweedse boxsprings zijn de 100% natuurlijke materialen en de aandacht voor dierenwelzijn, Ecolife gebruikt namelijk geen dierlijke materialen. Ook gebruiken zij geen kunststof, chemische en synthetische toevoegingen.

Ecolife maakt gebruik van verschillende materialen. Agave is een sterke en goed ventilerende vezel van de agave plant. Vlas en linnen voorkomen statische elektriciteit. De bamboe is antibacterieel en hypoallergeen. Dit verlaagt het risico op stofmijt en zorgt voor een aangename temperatuur. Het frame is gemaakt van langzaam groeiend Noord-Zweeds grenen hout. Door het gebruik van deze materialen worden de Ecolife bedden geleverd met een EU Ecolabel en Oeko-Tex® Standard 100.

De toppers zijn naar wens single of duo te verkrijgen. Andere opties voor de toppers zijn: rijk gevuld met bamboe en agave of rijk gevuld met luxe bamboe, agave en een micro pocketvering.

De missie van Ecolife is dat u met een goed gevoel kan gaan slapen. De bedden worden handgemaakt in Zweden en zijn een rijkdom aan natuur. Zij hebben respect voor onze planeet, mensen, dieren en het milieu. Door de samenstelling en de natuurlijke materialen wordt vocht goed afgevoerd en kunt u heerlijk rustig slapen. De bedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke, niet-dierlijke en hernieuwbare materialen. We kunnen stellen dat slapen op een Ecolife Bed veel meer waarde heeft, dan wat u ervoor betaald. Wij zijn ervan overtuigd dat u kunt slapen met een goed gevoel, wetende dat u kiest voor de beste prijs- en kwaliteitverhouding, maar ook kiest voor onze planeet, mens, dier en het milieu.

Wij zijn erg trots dat wij een merk zoals Ecolife mogen verkopen bij ons in de Showroom. Hun ambacht, trots en oog voor kwaliteit in de producten voeren wij ook door in onze bedrijfsvoering en willen dit graag aan u laten zien. Maak daarom een afspraak om bij ons in de showroom de bedden van Ecolife te bekijken. De zachtheid en ondersteuning van deze boxsprings zijn een erg mooie aansluiting op onze waterbedden, dus bent u op zoek naar een vervanging van uw waterbed of zoekt u een nieuw boxspringsysteem maak een afspraak bij ons in de showroom zodat wij alles tot in de details kunnen vertellen aan u.

Lees meer over dit prachtige merk op de officiële website: Ecolife Beds