Royal Dreams

Royal Dreams boxsprings

Absoluut summum op conventioneel slapen gebied zijn de echte boxsprings. Het karakter en de opbouw van deze bedden zijn zo geweldig en zitten qua slaaptechniek zeer comfortabel in elkaar. Bij ons treft u één echt Hollands merk aan namelijk: Royal Dreams.

Al vroeg specialiseerden Royal Dreams zich in het maken van boxsprings die een optimaal en onderscheidend slaapcomfort bieden. Een sterk massief houten frame is de basis, samen met een uitgekiend systeem van pocketveren. De ervaring heeft hun geleerd hoe een bed moet worden gebouwd en hoe een boxspring moet functioneren om een optimaal slaapcomfort te garanderen. Kies een nieuw bed zoals u mooie, rustige oorden als reisdoel kiest. Met gevoel. Met de droom daar altijd te willen blijven.

Royal Dreams bouwt bedden die deze droom werkelijkheid maakt. U krijgt echt een heerlijk bedcomfort, materialen en handwerk van zeer hoge kwaliteit en grote zekerheid gedurende vele jaren. Als u kiest voor een bed van Royal Dreams voor u en uw gezin, dan bent u verzekerd van de best denkbare nachtrust en ontspanning. Een bed van Royal Dreams is gemaakt voor een gezonde nachtrust, zoals u nooit eerder ervaren heeft.

 

 

Bij Royal Dreams bouwen ze bedden om een kern van pocketveren van staal, die een warmtebehandeling hebben ondergaan. Aangezien iedere afzonderlijke spiraal gemonteerd zit in een speciaal genaaid zakje, kunnen de pocketveren onafhankelijk van elkaar werken over het gehele bed. De pocketveerkern ondersteunt daardoor het lichaam waar het nodig is en geeft mee waar het lichaam behoefte heeft aan meer ruimte. De werking van de pocketveren vormt de basis van een boxspring van Royal Dreams. Met een solide grenen frame en een geraffineerd bedmatras en topper vormt het complete bed een samenwerkende eenheid, die ongelooflijk comfortabel zal zijn tijdens vele jaren van gebruik.