Aqua Fontaîne Exclusive

The Art of

Hotel … at Home

De interieur- en styling wereld is ongelooflijk divers. Onze creaties zijn eigentijds, soms uitgesproken klassiek, soms expressief met sprekende kleuren, soms modern met subtiele details en soms stijlvol sober en strak. Kleuren, stijlen en verlichting brengen een interieur tot leven. Overdag verrijken decoratieve armaturen het interieur, maar ’s avonds als het donker wordt gaan licht en schaduw een rol spelen en veranderen tinten en kleuren. Fascinerend! Ieder ontwerp heeft zo een eigen karakter en uitstraling. De creativiteit van de ontwerpers van Aqua Fontaîne Exclusive en uw wensen en ideeën leiden tot de mooiste realisaties.

Perfect, tijdloos en elegant tot in detail.

De karaktervolle waterbedden van Aqua Fontaîne Exclusive stralen een tijdloze elegantie uit. Topkwaliteit, exclusiviteit en unieke, individuele interieurontwerpen:  daar ligt ons hart en dat koesteren we.  Het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige bedden, waarbij vakmanschap en ambacht hoog in het vaandel staan.

Het product Aqua Fontaîne Exclusive

De kennis van anatomie, fysiologie, techniek, zuiverheid van materialen, het streven naar comfort en de kwaliteit vormen de pijlers voor de ontwikkeling van de Aqua Fontaîne Exclusive waterbed producten. Enthousiasme en techniek garanderen u een uitzonderlijk comfort en een optimale ondersteuning. Innovatie en technologie zorgen voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product.

Door de jaren heen heeft Aqua Fontaîne Exclusive een degelijke reputatie opgebouwd als producent van waterbedden. Om aan de eisen van iedere consument te kunnen voldoen, beschikken ze over 6 verschillende stabilisatie mogelijkheden.  Elk met hun eigen voordelen en verschillen wat toelaat om optimaal in te spelen op de wensen van de consument.

De waterbedden van Aqua Fontaîne Exclusive zijn enerzijds erg gebruiksvriendelijk en kennen anderzijds een ongeëvenaard ligcomfort. Gebruiksvriendelijk door het makkelijk in- en uitstappen, het opmaken (net zoals bij een matras) maar ook vanwege de makkelijke manier van schoonhouden.

           

Aqua Fontaîne Exclusive softside waterbedden zijn er in diverse uitvoeringen:

Exclusive

Slapen op hoog niveau: een lig hoogte van 65cm behoort tot de mogelijkheden. Een gedeelde kantelbare softside waterbedrand met een stevige softside i.v.m. duurzaamheid. Stabilisatie met “gewapend” fiber maar vooral de degelijke en speciaal opgebouwde constructie laat niets te wensen over.

Het watermatras heeft een stabiliteit van fiber met extra lumbale zone om vooral bij de heup en onderrug de perfecte ondersteuning te geven. Lekker soepel bij de schouder, voldoende tegendruk bij de heup. Bent u een paar kilo te zwaar; met de Exclusive totaal geen probleem, perfecte ondersteuning zonder het gevoel van een “doorgezakt matras”.