Bodyform

Bodyform

split-exclusive

BODYFORM waterbedden worden in Duitsland gemaakt. Bodyform Waterbedden zijn het resultaat van uitgebreide ontwikkelingen, jaren lange ervaring en door gebruik te maken van materialen die juist op elkaar zijn afgestemd. Door onze invloed al uit te oefenen op onze toeleveranciers van grondstoffen, zijn wij in staat om d.m.v. ons ultra moderne machine park een 100% kwaliteits product te leveren. Door constant de kwaliteit van zowel de grondstoffen als het eindproduct te blijven testen is het eindproduct werkelijk van topklasse. Bodyform is dan ook een van de weinige merken die officieel het Duitse GS label mag voeren.

Vertrouwen is goed, kwaliteit is beter…….. BODYFORM Waterbedden

GS-PruefzeichenBeim unabhängigen Deutschen Möbelprüfinstitut LGA in Nürnberg wurden umfangreiche Tests mit BODYFORM Wasserbetten durchgeführt. Dabei wurden neben der mechanischen und elektischen Sicherheit auch die Dauerhaltbarkeit und Verarbeitungsqualität geprüft. BODYFORM Wasserbetten haben diese Tests auf Anhieb erfolgreich bestanden.

Split Exclusief Softside

Is een waterbed optima forma. Deze compositie van hoogwaardige materialen, moderne product techniek en 100% “made in Germany” verzekert u van een optimum aan hygiëne, duurzaamheid en comfort. Door de gedeelde TRIPLEX schuimranden (softside) met een progressieve veerkracht maakt dit tot een waterbed waarin het een genot is om te slapen , maar ook om in en uit te stappen. De omranding kan gestoffeerd worden in Skai, Microfaser of echt Leder. Dit uitgebreide keuze pakket zorgt er voor dat uw de keuze heeft uit bijna 300 mogelijkheden in kleur en dessing. Optimale hygiëne, wasbare tijken, tot en met een los wasbare border. Met Bodyform hoofdborden kunt u uw bed compleet maken.

Designomrandingen:

omrandingen

Standaard heeft BODYFORM al heel veel mogelijkheden voor het Split Exclusive Softside programma:

Maten:

Alle gangbare maten, zowel in de breedte als in de lengte Stabilisatie mogelijkheden: van minimaal tot maximaal in 7 stappen.

TRIPLEX schuimranden

microcare

BODYFORM Split Exclusive Waterbedden zijn standaard voorzien van deze randen. TRIPLEX schuimranden bieden een groot aantal voordelen: maximale stabilisatie, goede in en uitstap mogelijkheden. Tijdens de slaap wordt de rand niet als storend ervaren vanwege zijn zeer zachte bovenkant.
Het gebruik van de drie op elkaar afgestemde verschillende hardheid van schuimen geeft een progressief karakter. Bij het zitten op de rand wordt met name het schuim van de middelste strook belast. De onderste laag zorgt voor de juiste balans tussen water en de comfort rand. De TRIPLEX schuimranden worden in het laboratorium getest met een belastingsproef van 35.000 keer, zonder dat er vervorming optreedt.

Textiel:

BODYFORM Split Exclusive textiel met MICROCARE biedt de volgende voordelen:

  • Bovenblad afneembaar, wasbaar op 95° C en droogtrommel bestendig
  • Zijkanten (border) afneembaar en wasbaar
  • Optimale vochtregulatie
  • Snel drogend
  • Zeer flexibel en hoog aanpassingsvermogen
  • Bescherming tegen huisstofmijten, schimmels en bacteriën
  • Langdurige hygiene door wasbare tijken
  • Prettig en aangenaam aanvoelende stof
  • ÖKOTEX 100 certificaat

Wat is MICROCARE?

MICROCARE is gemaakt van een speciale Acetaatvezel, waarin een antimicro-bacteriële Additiv verwerkt is. Tijdens het contact met vocht produceert deze Additiv door Metallionenkatalyse een bepaalde hoeveelheid actieve zuurstof. Doordat de Additiv al in de vezel van het garen verwerkt is, blijft deze eigenschap ook na een groot aantal wasbeurten aanwezig.

Wat doet MICROCARE:

MICROCARE biedt een uitgebreide bescherming tegen een groot aantal schimmels (Penicilium Funiculosum, Aspergillus Niger, …) en bacteriën. Huisstofmijten vinden hierdoor dus duidelijk minder voedingswaarde. MICROCARE zorgt dus duidelijk voor een sterke reductie van huisstofmijten en daardoor ontstaat er een verantwoordelijk Microklimaat.

Oko-Tex 100

oekotex

BODYFORM Waterbedden zijn Öko-Tex 100 gecertificeerd. Het logo Öko-Tex Standard 100 geeft met zijn uitgebreide stoffen test de zekerheid, dat er geen schadelijke stoffen zich in uw slaapkamer bevinden.

TOPTEX (extra)

De TOPTEX beschermhoes zorgt ervoor dat uw watermatrassen vrij blijven van schadelijke zuren en zouten die u bij het transpireren verliest. Maar ook stofdeeltjes en pluisjes kunnen niet meer tussen de rand van uw bed en het watermatras komen. De hoes is gemaakt van katoen met een membraam waardoor de hoes wel ademt van beneden naar boven, maar andersom 1005 dicht is. Het principe is gelijk als dat van een hoeslaken en wasbaar op 95°C. Tevens kan hij in de droogtrommel.

xl

XL extra lang ligvlak (optie)

Bij de uitvoering XL extra lang ligvlak wordt de schuimrand aan het hoofd- en voeteinde smaller gemaakt. Daardoor ontstaat er in de zelfde lengte van het bed een langer ligvlak. Dit is ideaal voor mensen die geen groot bed kunnen plaatsen maar ligtechnisch toch een lang bed nodig hebben. In totaal scheelt het 10cm.

GS-PruefzeichenGeprüfte Sicherheit: (geteste zekerheid)
Door het onafhankelijk Duitse Meubel testinstituut LGA in Nürnberg worden talrijke testen met BODYFORM waterbedden gehouden. Daarbij worden naast mechanische en elektrische zekerheden ook duurzaamheid getest. BODYFORM waterbedden hebben deze testen allemaal voor 100% doorstaan!12_17_t2