Hoeslakens

Hoeslakens

U maakt een bed pas echt compleet met goed passend en comfortabel bedtextiel. Zowel molton als hoeslaken moeten een goede pasvorm hebben en het liefst zo glad mogelijk op uw bed blijven liggen.

Dat is allemaal mogelijk met de collectie van Fromesse. De hoeslakens Bella Donna worden gemaakt van Egyptische Mako-katoen, dubbeldraads gebreid. Daarnaast is er een elastomeer aan toegevoegd zodat het laken zeer elastisch is en glad op uw bed blijft liggen. Ze zijn extra zacht door de toevoeging van Aloë Vera. De hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. De hoeslakens hebben rondom een stevig tunnel elastiek en passen om alle waterbedden. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! Het laken is in 36 kleuren verkrijgbaar en in alle maten.
Standaard waterbed maten hebben we normaal gesproken altijd op voorraad.

Perfecte pasvorm
Het Bella Donna-hoeslaken met Elastan en “elastiek” rondom past perfect om ieder matras. Zeer geschikt voor extreme buitenmaten en in het bijzonder voor waterbedden.

hoeslakensPlaats van het grote symbolen etiket
Het ingenaaide symbolenetiket bevind zich in de stiknaad in een hoek van het hoeslaken. Deze hoek plaatst u over de rechter bovenhoek van het matras, zo wordt de meest optimale pasvorm gerealiseerd.
hoeslakensFantastische elasticiteit
De Bella Donna-hoeslakens hebben een enorme elasticiteit. Door deze stretch sluiten ze perfect aan op het matras.
hoeslakensPillingarm
Door de veredeling en het gebruik van Mako-Katoen is pilling uitgesloten.
hoeslakensSoepel en zacht aanvoelend
Dit komt mede door de bijzondere werking van Aloë Vera welke in de Bella Donna-hoeslakens verwerkt wordt. Aloë Vera heeft een positieve werking op de huid.