Showroom

Showroom

Deze foto’s geven u een kleine impressie van onze winkel, komt u binnenkort eens kijken?

Zoals we op de home pagina schrijven, zijn wij verhuisd naar Geldermalsen en hebben daar de kern van onze collectie opgesteld. We kunnen en doen nog even veel, maar op een kleiner oppervlakte.

Een goede service is voor ons erg belangrijk. Deze stopt natuurlijk niet bij uw bestelling. Als u vragen heeft kunt u altijd bellen, mailen of langskomen in de showroom.

Wij maken graag kennis met u.

Bent u op zoek naar een nieuw bed? En moet deze comfortabel liggen en passen bij uw huidige interieur? Bij AquaFit Waterbedden vindt u een aanbod betaalbare bedden in verschillende stijlen. Van het standaard waterbed tot het meest exclusieve waterbed en  comfortabele boxsprings. De bedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en uitvoeringen.

De boxsprings van AquaFit Waterbedden staan garant voor het ultieme slaapcomfort. Ze bieden een heerlijk ligcomfort, uitstekende ventilatie en een lange levensduur. AquaFit heeft altijd een aktie Boxspring collectie.  Bekijk gerust eens de verschillende boxspring bedden.

AquaFit heeft kwaliteits matrassen voor een scherpe prijs. De meeste van deze matrassen kan u komen proefliggen in onze showroom. Maar mocht u gewoon eens een vrijblijvend advies willen mag u gerust contact opnemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u een heel eind op weg helpen met uw keuze door u enkel een paar vragen te stellen. Bekijk ons assortiment.

Een waterbed slaapt heerlijk. Om een lange levensduur te garanderen, vergt een waterbed echter regelmatig onderhoud. Met de waterbed onderhoudsproducten van AquaFit bent u verzekerd van optimaal onderhoud van uw watermatras. Wij hebben o.a. waterbed conditioner en vinyl schoonmaakmiddel, waarmee u uw waterbed schoon en vrij van algen houdt. Bij ons vind u de juiste artikelen voor onderhoud van uw waterbed.

Ga naar de beddenspecialist AquaFit. Daar vindt u een ruime keuze van grote merken tegen scherpe prijzen. Een bed kopen in doe je niet zomaar. Een goed bed vergt een flinke investering, en u ligt er élke nacht op. Wij vinden dat eigenlijk alleen het beste goed genoeg is. Daarom voeren wij uitsluitend topmerken van hoge kwaliteit.

Wij hebben veel op voorraad. U kunt het dus direct kopen en meenemen, of laten bezorgen. Wij bezorgen door heel Nederland. Er zijn, kortom, heel veel redenen om bij AquaFit de erkende en vertrouwde beddenspecialist te komen kijken als u een bed wilt kopen.

Bedden hebben we in alle soorten en maten. Van boxspring tot waterbed, voor jong en oud. U koopt een bed maar een paar keer in uw leven, dus is het belangrijk dat uw bed van goede kwaliteit is. In onze showroom laten onze adviseurs u graag zien wat er zoal te koop is op beddengebied. Natuurlijk krijgt u de kans om diverse bedden te proberen, zodat u een bed koopt dat perfect bij u past.