Boxsprings

Boxsprings

De basis van een goede en gezonde nachtrust is een perfecte afstemming van de bedbodem met het matras. Voor ieder persoon kan de keuze anders zijn afhankelijk van voorkeur en specifieke situatie.

Boxspring of Hotelbed

Wat is een boxspring? Een met stof beklede matrasdrager op een houten of stalen frame, voorzien van een verend interieur en opgebouwd uit een groot aantal onderling gekoppelde, verticaal gerichte veren. Er worden twee soorten veertypes gebruikt: de bonellvering en de pocketvering, waarbij elke veer afzonderlijk verpakt is. Boxsprings zijn soepele, conformiteit verhogende dragers met zeer goede ventilatiemogelijkheden. Daarop rust de matras. Groot voordeel van de boxspring is dat er nergens harde randen aan zitten, ook niet in de litsjumeaux opstelling.
Ze zijn verkrijgbaar in vlakke en (motorisch) verstelbare uitvoeringen. Ik wil u graag uitnodigen om in onze boxspringstudio de verschillende combinaties uit te proberen. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij voor u het perfecte slaapsysteem samenstellen uit onze uitgebreide collectie met alleen de beste merken. Want zoals u hebt kunnen lezen op onze homepage: uw rug staat bij ons centraal!

Royal Dreams

Eén van onze merken is Royal Dreams. Royal Dreams is een Nederlandse producent van boxsprings met betaalbare bedden van hoge kwaliteit.

 

6_6_t2