Aqua Fontaîne

De nieuwe generatie waterbedden … Boxspring look !!

Aqua Fontaîne heeft het ultieme slaapcomfort van een waterbed samengebracht met het design van een boxspring. U kunt kiezen uit verschillende stof- en lederlooksoorten, kleuren en poten. Zodoende kunt u het boxspring waterbed naar uw eigen smaak samenstellen.
In plaats van een houten onderstel komt het waterbed bij het boxspring model op een drukverdelende harde gestoffeerde kern te liggen, welke het gewicht over het oppervlak verdeelt. Deze drukverdelende harde gestoffeerde kern is uiterst goed geïsoleerd, wat weer ten goede komt van het energieverbruik van de verwarming. Om het boxspring waterbed helemaal af te maken, kunt u een bijpassend hoofdbord en / of hockers in dezelfde stof als het boxspring waterbed bijbestellen.

Aqua Fontaîne techniek

Zoals we allemaal weten is de kwaliteit van de slaap van essentieel belang voor het algemeen welzijn van het menselijk organisme. Aqua Fontaîne waterbedden maakt een softside waterbed met een stevige softside rand. Bij het belasten, bijv. door er op te gaan zitten, blijft deze rand vormvast en stabiel. Gelijktijdig ontstaat er door deze robuuste rand een mooie rechte rand aan de binnenkant van het waterbed. Deze zorgt er voor dat de druk van het watermatras gelijkmatig verplaatst wordt.

De keuze uit verschillende stabilisatie niveau`s zorgt ervoor dat binnen het Aqua Fontaîne assortiment er altijd een watermatras voor u is die zorgt voor een goede bekkenpositionering en ondersteuning van de lumbale wervelkolom. De wervels en de tussenwervelschijven van de rug komen zo in een optimale positie.